Eureka Bitch 2018 fullsize 63FOTO TOM SEBUS

 

De Grootste Hondenshow ter Wereld in Nederland - Patsy Kroonenberg en Veenfabriek 

22 juni t/m 26 augustus 2024 

Een tragikomische voorstelling over de drang ergens voor te zorgen (en je verdriet om te zetten in iets moois)

 

Sylvia kijkt naar de hondenshow. Ze eet haar broodje kroket terwijl Kirsten al de show loopt. Af en toe neemt ze een slok van haar pakje chocomel. Ze aait Chico. Geeft hem een hapje. Ze kijkt een beetje verloren, niet verslagen. Gewoon zoals een oud mannetje soms kan kijken, zittend op een parkbankje op een doordeweekse dag. 

De Grootste Hondenshow ter Wereld in Nederland is een verhaal over de mensen die ’s ochtends vroeg uit hun huizen vertrekken en ’s middags de sterren van de hemel lopen ‘in de ring’. In deze tragikomische, muzikale voorstelling heeft Patsy Kroonenberg zich laten inspireren door het verhaal van haar tante. Ze kon geen kinderen krijgen en besloot alle liefde die ze had aan haar honden te geven.

Patsy Kroonenberg is twee jaar Nieuwe Maker bij de Veenfabriek. Dit is de eerste voorstelling die ze maakt binnen dit traject. De voorstelling bestaat uit 2 afleveringen van een half uur. Op Tweetakt zijn beide afleveringen te zien, op Theaterfestival Boulevard en De Parade aflevering 1.

 

Volgend jaar is de hele voorstelling te zien in de theaters!

 

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie en tickets voor De Parade. 

 

Contact

 

Ruta van hoof - Actrice

E-mail:

 

 

ACT - acteursbelangen.nl

webdesign: Pronti