Eureka Bitch 2018 fullsize 63FOTO TOM SEBUS

 

Van Hamelen & The Rats – STIP theaterproducties

oktober t/m december 2022

 

Lennart Monaster en Stip theaterproducties V.width 400

Van Hamelen is hét popidool en de grootste rockster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Op elk gek podium waar hij maar wil, met elk raar pakje aan dat hun idool voor ze uitkiest. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. Als de jonge rat Tara als nieuwste lid het team komt versterken is ze dolblij. Haar droom komt uit! Ze raakt steeds meer ingepalmd door de betoverende rockster Van Hamelen tot ze voor een keuze komt te staan die ze nooit meer terug kan draaien. Ook de andere bandleden beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is van Hamelen te gek? Of zijn zij gek?

 

Een ratten-komedie vol muziek, glitter en glamour over opkijken naar iemand en diegene blind volgen. Ook naar plekken waarvan je niet weet of je er eigenlijk wel wilt zijn. Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn Ratten.

 

Klik hier voor meer informatie. 

 

Geen Oog Dicht - Studio Figur i.s.m. STIP theaterproducties

maart t/m april 2023 

 

Studio Figur Geen oog dicht Benning Gladk.width 400

De achtjarige Maia is het liefst alleen met haar verhalen. Ze leest, speelt games en kijkt films, alles om haar honger naar verhalen te stillen. Verhalen zijn namelijk spannend, maar lopen altijd goed af. Maia twijfelt of dat in de grotemensenwereld ook gebeurt. Zo groeit haar liefde voor verhalen samen met haar angst voor de ‘echte’ wereld. Naast Maia staat Ótti. Hij is altijd bij haar en wil haar beschermen. Alleen verandert hij de laatste tijd vaak van vorm en begrijpt niet waarom. Hij wordt soms zo zwaar dat hij een blok aan Maia’s been vormt. Als Ótti maar niet zo uit proportie groeit dat hij Maia’s hele blikveld overneemt…

 

Geen oog dicht is voor iedereen die wel eens een keertje bang is. Een surrealistisch sprookje over het in de ogen kijken van je angst en samen op avontuur te gaan. Door het gebruik van videocamera’s, maquettes, poppen en muziek smelten theater en film samen en wordt je meegenomen in de wereld van Maia en Ótti. Een wereld die een spannend onderwerp, net iets minder eng maakt.

 

 Klik hier voor meer informatie. 

Contact

 

Ruta van hoof - Actrice

E-mail:

 

 

ACT - acteursbelangen.nl

webdesign: Pronti